Driestroom

Wij zijn als Driestroomhuis verbonden aan Stichting Driestroom. Wij onderschrijven hun visie en werken naar hun waarden. Driestroom is eindverantwoordelijk voor de zorgkwaliteit die geleverd wordt in ons huis. Daarom werken wij nauw samen met de hoofdbehandelaar van Driestroom. De kwaliteit van zorg wordt gemeten middels interne en externe audits.

Waar Driestroom voor gaat

Driestroom levert een bijdrage aan het alledaagse geluk van anderen. Dat is onze missie, iets waar we als hele organisatie voor gaan. Alledaags geluk zit in kleine dingen. In een vriendelijk woord, een glimlach en een schouderklopje. In aandacht voor een ander. 

Aandacht geven is eigenlijk niets anders dan stilstaan bij iets of iemand. Het mooie van stilstaan bij een ander is dat het veel in beweging zet. Dat weten de medewerkers van Driestroom, want zij zetten elke dag veel in beweging. Voor de cliënt en voor ouders en verzorgers.

Onze overtuigingen

Wij realiseren onze missie vanuit een aantal kernwaarden. Dat zijn overtuigingen die de medewerkers meenemen in hun werk. Elke dag opnieuw. Driestroom heeft vier kernwaarden:

  • Groots in het klein, want onze persoonlijke benadering verandert vele levens
  • In contact, want we luisteren naar wat je zegt en we zien wat je bedoelt
  • Bevlogen, want voor jou zetten we graag een stapje extra
  • Eigenzinnig, want we denken áltijd in mogelijkheden