Vrienden van het Kom-Fort

Sinds oktober 2021 is de vereniging “Vrienden van het Kom-Fort’ opgericht. Deze vereniging organiseert leuke uitjes voor alle bewoners van het Kom-Fort. 

De bewoners zelf sparen naar draagkracht. Die is voor iedereen anders. Vaak hebben bewoners een WAJONG en niet al te veel financiële ruimte voor leuke uitstapjes of een vakantie. Het idee voor een vereniging ontstond bij de wens om eens met z’n allen naar de Efteling te gaan, niet voor 1 dag maar wat langer, zodat iedereen de dingen kan doen die hij of zij leuk vindt. Maar ook een keer met z’n allen op vakantie zou heel leuk zijn en af en toe een dagje weg. Kortom, leuke dingen doen! 

Vanwege de beperkte financiële middelen van veel bewoners proberen we ook activiteiten te organiseren waarmee we geld kunnen ophalen; een sponsorloop, lege flessen verzamelen etc. 

Doneren is natuurlijk ook mogelijk. Heb je een bedrijf dan zullen we je hier op de pagina en ook op onze Facebook pagina, goed in het zonnetje zetten. Zodat dit mooie gebaar niet onopgemerkt blijft! Ben je een “gewoon” mens, dan vinden we het ook leuk om je te bedanken. Maar omdat niet iedereen even graag genoemd wordt op social media, vragen wij gewoon aan jou hoe wij onze dank kunnen laten blijken. 

Heb je zelf ideeën over hoe je ons kunt steunen? Neem contact met ons op via vrienden@hetkomfort.nl

KvK: 84498897

Bestuurders:
Paul Loeters, vader van Jelle
Nicole Schouten, gezinshuisouder van Het Kom-Fort

Bankrekening: NL41 BUNQ 2067 4299 73 t.n.v. Vrienden van het Kom-Fort 

Ontvang je liever een betaal-linkje waarmee je vervolgens heel eenvoudig via i-deal betaald. Stuur dan een berichtje naar Nicole op 06-27034190.